Soustředění Černá Voda

Hadač Miroslav     TSM,SCM     24.04.2024

Ne dopoledne: Setkání s divokým prasetem na trati (Alenka, Natka ... přímý kontakt). Klasika Bílý Potok. Kopcovitý terén. Mapa 1:15000, dlouhé postupy s volbami. Rozneseny lampióny. Livelox. Po obědě odjezd domů.


So dopoledne:  Sprintové dopoledne. Kopcovitý sprint v Lázních Jeseník (Stojany, SI, malé lamp.). Druhý pak městský farstovaný po dvojicích.  Výsledky, mezičasy, Livelox1, Livelox2.
So odpoledne:  Midl volně (SI, stojany, velké lamp.). Dlouhá cesta na start (viz obr.). Livelox.Mezičasy.
So večer: Rozbor midlu, podrobný rozbor sprintu, příprava na závěrečnou klasiku.


Pá dopoledne: Zdatní absolvovali ranní rozběhání. Dvoukoloví krátká trať. Běželo se na SI. Tratě 1300-2000 m. Členitý terén v Okolí Venušinych Misek. Výsledky. MezičasyLivelox.
Pá odpoledne: Had. Tempo volné s důrazem na absolvování v mantinelech od objektu k objektu. Splněno. Livelox.
Pá večer: Rozbor postupů krátkých tratí a hada, příprava ma sobotní tréninky (2x kratší sprint v Jeseníku a volný midl na mapě Kaltenštejn z ME.


Čt dopoledne: Odjezd z Havířova, Opavy, Olomouce, Krnova jsme logisticky zvládli na výbornou. Dorazili jsme v 15:00.
Čt odpoledne: Vrstevnicovka na starší mapě Venušiny Misky v jižní části. V mapě jen vrstevnice, potoky, melioračky, kameny, skalky. Tratě rozumné rozběhávací délky. Tempo volné s důrazem na držení směru (práce s buzolou) a čtení vrstevnicových tvarů. Překvapivě se objevovaly hlasy jako "jednoduché, ..". Zdatní běželi zpět do penziónu. Livelox.
Čt večer: Přednáška, rozbor, příprava ma páteční tréninky.


Ve čtvrtek 25.5. začíná mapové soustředění v Černé Vodě s cílem připravit se na důležité závody v ČR. Budeme běhat po 4 dny na mapě z MČR štafet a mapách z ME. V plánu je 6 tréninků a 3 přednášky (rozbory). Zázemím nám bude penz. Radost. Jedeme několik 8 a 9 místnými auty. Informace pro účastníky.
Livelox: kombotech, sprint Q, sprint Fmidlklasika