TK Horní Jelení

Kostková Jana     SCD     11.03.2023

Fotky ze soustředění - jméno SCD, heslo 2023
V pátek 
bylo v Horním Jelení zahájeno letošní první soustředění SCD. Přijelo všech 30 přihlášených dětí, soustředěnění bylo zahájeno linií (tři tratě 1,8km, 2,6 km a 3,9 km). Pro některé to bylo jednoduché, na některých bylo znát, že mapu od konce loňské sezóny neviděli. Do cíle nakonec dorazili všichni. Po večeři a po krátké intenzivní děšťové přeháňce všichni vyrazili na noční OB trénink (dvě tratě 2 km a 2,5 km). Tratě byly náročné, utvořili se menší skupinky, ale našlo se i pár odvážlivců, kteří trať absolvovali     sami. Po tréninku proběhl rozbor s Tomášem Vavříkem, který tratě připravoval. Výsledky noční

.


Sobota: ráno jsme se probudili do větrného počasí, na zemi ležel poprašek sněhu, který během dopoledne roztál. Trénink okruhy (6 okruhů 0,6 - 0,8 km). Včerejší linie i noční byla dobrá škola. Dnes již bylo vidět zlepšení i nadšení, dětem se dařilo. Výsledky okruhy.
Sobota odpoledne: za aprílového počasí jsme absolvovali trénink middle (3 tratě - 3,5 km, 2,6 km, 1,7 km), běželo se na SI, někteří potkali i obyvatele lesa, ale všichni se vrátili spokojeni. Výsledky middle.
Neděle dopoledne: 
slunečné, ale mrazivé ráno a co nás čeká? Závod s hromadným startem - 2 tratě s motýlky + trať pro ty nejmladší - scorelauf. Úklid, oběd a odjezd domů. Výsledky hromaďák.
PS: tak vynikající jídlo nemají ani v hotelu :-)